Friss Hús 3.0 Klasszikusok - Bestiárium

Egy hét múlva érkeznek a legfrissebb húsok a Toldi moziba, az idei programot már errefelé bemutattuk. Hamarosan jönnek majd a részletek is mindegyik szekció filmjeihez, addig is itt van még egy a tavalyi felhozatalból: egy röpke animációs kisfilm az állatias viselkedésről, amire még George Orwell is elismerően rábólintana. 

Kruppa Noémi kicsivel kevesebb mint 2 perces rövidfilmje az emberekről, és a bennük rejlő állatokról szól. A Bestiárium vendégei fokozatosan fedik fel valódi arcukat: a  süteményére váró értelmiségi figurából egy női hátsó és a finom falat hozza ki vadállatot, a koktélját egykedvűen iszogató lányból pedig az italba belerepült légy csalogatja elő. Ki ismer magára közülük, ebből az állati univerzumból?

"Életünk során, időnk legnagyobb részében valamilyen társadalmi konvencióhoz, írtalan szabályhoz alkalmazkodunk. De vajon valóban jó hatással volt ránk a civilizáció, vagy nem vezetett máshoz, mint önmegjátszáshoz, szorongáshoz és igazi énünk visszafojtásához?" - kérdezi a rendező a film leírásában.

Több Friss Hús 3.0 kisfilmet itt és itt találtok!